Les grans promeses del pàdel espanyol es reunixen a València

Este cap de setmana, del 20 al 22 de setembre, se celebra a Massanassa el XXI Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques de menors, esdeveniment que dona suport a la Fundació Trinidad Alfonso a través del programa de suport a competicions PC_CV

Els diamants en brut del pàdel espanyol ja han aterrat a València. Les expedicions de les 34 seleccions que competiran en el XXI Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques de menors ja estan en les pistes Sportcity, a Massanassa, per a jugar des d’este divendres 20, al diumenge 22 de setembre.

Es tracta d’un nou repte organitzatiu per a la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana que després d’acollir el Campionat del Món de veterans, l’Europeu de menors i el Campionat d’Espanya absolut en els últims anys, ara acull este nacional per Comunitats autònomes. L’evenoto es duu a terme al costat de la Federació Espanyola de pàdel i Sportcity, una instal·lació singular que permetrà que tots els partits es disputen en una seu única.

Amb el suport imprescindible de la Fundació Trinidad Alfonso, a través del seu programa d’ajuda a competicions PAC_CV, així com l’aportació de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, els ajuntaments de Massanassa i València i la col·laboració d’Orxata Mercader i Displafruit, este divendres comencen a jugar els seus partits els més de 400 menors que acudixen com a components de la seua selecció autonòmica per a participar en este il·lusionant torneig.

Calendari

La primera categoria femenina viurà els enfrontaments de quarts de final entre Madrid i Andalusia, Castella i Lleó i les illes Balears, Aragó i la Comunitat Valenciana i Navarra i Catalunya. En la primera masculina els primers partits, també de quarts de final, començaran el divendres amb l’Extremadura-illes Balears per a concloure amb les eliminatòries entre Madrid-Euskadi, Cataluna-Comunitat Valenciana i Castella i Lleó-Andalusia.

Els vencedors accediran als partits de semifinals previstos per al dissabte #a la vesprada i els perdedors hauran de jugar per la permanència en primera categoria el dissabte al matí. Les finals es jugaran el diumenge al matí i hi haurà retransmissió en directe per streaming en les tres jornades.

En la segona categoria femenina es jugarà un enfrontament d’octaus de final: Extremadura-Múrcia el vencedor del qual es mesurarà a la Federació basca en quarts. La resta de dols els protagonitzaran: Cantábria-Melilla, Castella-la Manxa-Astúries i Galícia-Canàries.

En segona masculina el dol d’octaus serà Cantàbria-Astúries el guanyador dels quals jugarà en habitacions davant Galícia. La resta d’eliminatòries són: Canàries-Melilla, Castella-la Manxa-Aragó i Múrcia-Navarra.

Selecció Valenciana

La selecció valenciana capitanejada per Javi Sánchez compta amb els tècnics Xavi Sellés, Idoia Martín, Nacho Estruch i Óscar Ruíz. Les jugadores convocades són Diana Toledo, Daniela Valiente, Paula Gil, Natalia Céspedes, Leyre Montáñez, Lucía Peralta, Mar Munera i Naira Martí. I els #xic que defendran a la valenciana són Rubén Fernández, Álvaro Martínez, Izán Violero, Javier Bolumar, Adrián Naranjo, Max Spisiak, Hugo Martínez, Mario Brocal i Daniel Beneyto.

Ells tractaran d’emular als seus majors que, també en Sportcity, van ser capaços, fa 345 dies, de proclamar-se campions d’Espanya per seleccions autonòmiques per primera vegada en la història.

Compartir: